Historiek

Sedert 1931 staat de firma Thomas ten dienste van haar zeer trouw en steeds groeiend cliŽnteel. Tractoren, machines en materiaal van de beste kwaliteit, vakbekwame en voortdurend bijgeschoolde medewerkers, een uiterst modern uitgeruste werkplaats en een zeer ruim eigen onderdelen magazijn en opslaghal voor nieuwe tractoren en machines, zorgen ervoor dat u als klant kunt vertrouwen op uw materiaal en kunt rekenen op een perfecte service.

fotofotofotofoto

In 1931 start grootvader Thomas als boerensmid. Na WOII was er veel schaarste op de voedselmarkt en machines werden populair. In de jaren 50 werd Thomas vaste verdeler van het merk Hanomag, eind jaren 50 werd dat FORD. Het bedrijf deed loonwerk, verkocht machines en groeide uit tot de leading company in de streek.

In de jaren 70-80 kwam de huidige generatie aan het hoofd. Firma Thomas startte zijn afdeling Tuin & Park om zijn gamma te vervolledigen. De samenwerking met Ransomes Jacobsen in 2006 betekende een nieuw keerpunt. Lokaal blijven we de marktleider voor landbouwmachines. Onze Tuin & Park-afdeling is werkzaam in heel BelgiŽ en Luxemburg.